Sticlele de Apa cu Cristale Ravi

noiembrie 2nd, 2019 Posted by Blog, Înfrumusețare No Comment yet

Gata cu sucurile verzi și feliile de castraveți care plutesc în apă? Ultima tendință de wellness este apa „infuzată” de un cristal!

Sticlele de Apa cu Cristale Ravi

Din cele mai vechi timpuri, elixirurile de cristale au fost folosite pentru proprietățile lor puternice de vindecare energetică.. Fiecare cristal are propriile proprietăți de vindecare unice – unele sunt cele mai potrivite pentru abundență și prosperitate, în timp ce altele sunt mai bune pentru dragoste, relații și armonie sau chiar protectie. Aceste sticle de apă iti permit să te bucuri de beneficiile vindecării cristalului la birou, în timpul practicarii yoga, la locul de muncă, la joacă sau in calatorie.

 

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/REX/Shutterstock (9640561sd)
Gwyneth Paltrow

Revista Vanity Fair a declarat că sticlele de apă de cristal sunt simbolul statutului din 2018. Gwyneth Paltrow se mandreste cu elixirul din sticlutle cu cristal quart, în timp ce Miranda Kerr, al cărui brand de piele folosește apa „filtrată de cuarț roz”, a fost un adoptator timpuriu, spunând într-un interviu din 2017 că ea folosește „tot timpul” apa energizata cu cuart. „Simți că primești acel pic de dragoste în plus când ai apa ta”, a susținut modelul.

 

Cei care cred in cristale, spun că acestea au calități de vindecare sau de protecție și îți pot schimba energia în funcție de cristalul pe care îl folosești.

Juliette Thornbury, autoarea The Crystal Fix este de acord că sticlele cu apă de cristal sunt în tendință, numindu-le „o metodă convenabilă pentru păstrarea unui elixir de cristal cu tine oriunde te duci”.

Miranda Kerr:

„Sunt cu siguranță susținător de orice poate ajuta la aducerea echilibrului și a armoniei în viața noastră ocupată”, spune ea.

„Un elixir de cristal sau o apă infuzată cu cristale este un mod simplu și eficient de a lucra cu energia de vindecare a cristalelor și a pietrelor prețioase. Atunci când apa pură este infuzată cu vibrații cristaline, ea este încărcată cu proprietățile vindecătoare ale pietrei și poate fi folosită pentru a promova vindecarea și bunăstarea.”

Valoroasele Cristale din interiorul fiecarei sticle Ravi , detin forte energetice care se transfera in mod subtil in apa care le inconjoara. Nu se intampla nimic supranatural, ci este vorba de frecvente si unde electromagnetice masurabile, acele vibratii pe baza carora s-a creeat mecanismul ceasurilor cu cuart.

 

Suntem cu toții intr-o continua dezvoltare, intr-o continua transformare si ne redescoperim pe noi insine. Suntem pe o cale de a crește și a da laoparte ceea ce nu ne ajuta, dar creșterea productiva si echilibrata necesită o mână blândă și multă răbdare. Care sunt câteva moduri diferite în care ai învățat să te iubești cu adevărat?  Cuartul Roz te poate ajuta în această călătorie în viață și are provocări și lupte unice. Iata beneficiile celor mai dorite cristale:

 

Citrine Quartz

Pozitivitate.  Abundenta

 Citrinul este cristalul manifestării. Această piatră aurie, galbenă, calmează încurajarea plinătății vieții, începuturi proaspete și noi activități. Frecvența sa crește și trezește creativitatea și imaginația. Deseori numită Piatra comerciantului; Citrinul este un cristal de abundență și manifestare folosit pentru a atrage bogăția, prosperitatea și toate lucrurile bune. De asemenea, încurajează generozitatea și împărtășirea. Citrinul este apreciat ca o piatră de pierdere în greutate pentru capacitatea sa de a crește atenția corpului și recunoașterea indiciilor interne de foame în organism.

 

 

Rainbow Fluorite Quartz

 Pace. Fericire.Calm

Dacă cristalul Fluorit a apărut în viața ta, s-ar putea să fie un semn că este timpul pentru o schimbare emoționala majora. Când confuzia îți îngroapă mintea, redescoperă calea spre fericire cu o detoxifiere a întregului corp minte folosind cristalul Fluorit, „aspiratorul” tău spiritual pentru norii de „praf” din mintea ta. Scapă de gândurile înfundate și de tiparele negative care nu iti sunt de nici un ajutor. Prin echilibrarea chakrei celui de-al treilea ochi, cristalul Fluorit elimină ceața, astfel încât drumul către bucurie să fie clar luminat și protejat de negativitate.   In plus fluorit-ul are un efect benefic asupra sistemului nervos deoarece blocheaza frecventele electromagnetice de la multitudinea de dispozitive electronice pe care le folosim tot timpul. Acesta face apa mai alcalina si mai putin acida cu continut de origen crescut.

 

 

Amethyst

 Putere . Stabilitate. Energie                                                                               

Ametistul este o piatră calmantă ideala pentru meditație și pentru a crea seninătate sistabilitate în viața cuiva. Este apreciata pentru capacitatea sa de a contribui la crearea echilibrului, a răbdării și a păcii interioare prin stabilizarea emoțiilor cuiva. Se crede ca ametistul deschide poarta spre constiinta divina si intuitia mai inalta oferind claritate cand exista confuzie in minte. Ametistul poate ajuta chiar și cu regenerarea celulară, insomnia, schimbările de dispoziție și imunitatea. Este, de asemenea, cunoscuta sub numele de „Piatra călătorului”, oferind protecție suplimentară în timp ce vă aflați pe drum, explorând noi locuri.

 

Crystal Quartz

Purificare. Energie. Relaxare

Clear Quartz este cunoscut sub numele de „Piatra Puterii” sau „Gheata Eternitatii”. Este o piatră de vindecare foarte puternică care poate fi folosită pentru orice necesitate. Cuarțul transparent este cunoscut pentru a spori inspirația și creativitatea, creând spațiu în minte. Poate vindeca probleme la nivel fizic, mental, emoțional sau sufletesc. Clear Quartz rezonează cu chakrele mai înalte, aducând lumină albă divină și legătura cu sine mai înaltă, conștiință mai înaltă, înțelepciune mai înaltă și dragoste pură necondiționată.

 

Quartz Roz 

Dragoste. Atractie.  Liniste.   

Rose Quartz este o piatră a inimii, un cristal de iubire necondiționată. Este o piatră foarte liniștitoare, cunoscută pentru a aduce pace și liniște. Se considera ca ajută la descoperirea iubirii de sine în timp ce atrage iubirea, compasiunea și acceptarea lucrurilor și a oamenilor. Îți ajută inima să dai și să primești iubire. Se crede ca aduce pace, ca poate vindeca dureri vechi și te poate ajuta să găsiesti o inimă larg deschisă și echilibrată.

 

Pe baza practicii antice, „elixirul de cristal” – sticlele de sticlă care dețin un cristal încorporat într-un flacon  Ravi – încep de la aproximativ 180 de lei și sunt foarte iubite.

O mulțime de oameni le cumpără drept cadouri și pentru că sticlutele Ravi sunt frumoase si de dorit.

Tags: , ,