Icre de amarant

aprilie 23rd, 2017 Posted by Gustari Vegane, Retete Vegane No Comment yet

Icre de amarant

 

 

 

 

Icre de amarant

Indiferent daca ai un stil de viața sănătos sau nu, vei fi încântat de aceasta gustare delicioasa numita icre de amarant! Un deliciu cruelty free pentru papilele tale gustative… Aceste icre de amarant sunt aliatul potrivit pentru crostini, lângă salate sau servite pur și simplu intr-o bărcuță de fenicul sau ardei proaspăt.

Ai mei băieți, sunt mari iubitori de creme tartinabile. Incepand cu brânza de caju cu verdeața pana la Hummus și unt de caju aromat.

dar sa trecem la aceasta rețeta minunata:

Ingrediente

1. o ceașcă de amaranth

2. 2 cești de apă

3. 4 linguri ulei

4. zeama de la jumătate de lămâie

5. o ceapă roșie medie (sau ceapa verde)

6. sare, după gust

Mod de Preparare

1. Speli bine bobițele într-o sită deasă apoi le lași câteva ore la înmuiat; le poți lasa chiar de seara până dimineața.

2. La o măsură de amaranth sunt necesare două măsuri de apă. Aduci apa la punctul de fierbere și apoi adaugi amaranth-ul. Fierbi circa 15 minute până se îngroașă, la foc mic, amestecând continuu, pentru a nu se lipi.

3. Lași să se răcească.

4. Adaugi ceapa tăiată mărunt și maioneza vegetală (sau treptat: câte o lingură de ulei și puțină zeamă de lămâie, amestecând continuu cu o lingura de lemn; daca dorești sa grabesti procedura amesteci cu mixerul tradițional)

5. Potrivești de sare.

6. Pentru un plus de minerale și aroma adaugă o foaie de alge nori fărâmata

Icre de amarant
Tags: , ,